2008-08-09-zel-paseky-018
28 fotek

Předposlední soutěž G.P. okrsku na Žel. Pasekách důkladně prověřila všechny zúčastněné družstva. Trať byla stejná, tak jako předcházející ročníky akorát řádně promáčená silnými přívaly deště. Na této trati míváme každoročně smůlu a ani letos se nám nevyhla. Přesto, že jsme měli možnost si trať vyzkoušet i tak došlo ke špatné spolupráci na levém proudu a to nás stálo dobré umístění. Naštěstí pro nás se tentokrát smůla podepsala na skoro všech ostatních soutěžních družstvech, ať už to bylo špatně zvolenou taktikou, tak díky špatnému počasí, které si s námi opravdu pohrálo.

Jediné družstva Žel. Pasek předvedly téměř bezchybné útoky a to hlavně proto, že jako domácí měli možnost si trať dokonale nacvičit. Překvapilo taky družstvo Klečůvky, které sice nemělo dobrý čas, ale protože nezachybovalo, tak z toho vytěžilo třetí místo.

Naše páté místo, které nás v celkovém hodnocení G.P. posunulo na druhé místo je pro nás do další a zároveň i poslední soutěže motivací k tomu, abychom do našeho výkonu vložili opravdu všechno a své celkové umístění zlepšili a nebo aspoň udrželi, neboť rozdíl bodů mezi jednotlivými soutěžními družstvy je velmi malý.

Proto opět zvu na toto klání, které se bude konat v sobotu 16.8.08. v 15 hod, a kde se také rozhodne o letošním vítězi G.P., co nejvíce našich příznivců, aby udělali pro nás dobrou diváckou kulisu a nás to vyburcovalo k co nejlepšímu výkonu.

Výsledková listina



        Umístění

        Družstvo

        Čas PU



        1.

        SDH Žel. Paseky A

        33,44 s



        2.

        SDH Žel. Paseky B

        38,88 s



        3.

        SDH Klečůvka

        52,65 s



        4.

        SDH Prštné

        59,14 s



        5.

        SDH Jaroslavice

        61,52 s



        6.

        SDH Lípa ženy

        62,60 s



        7.

        SDH Louky

        63,40 s



        8.

        SDH Ostrata

        82,64 s



        9.

        SDH Želechovice

        91,37 s



        10.

        SDH Salaš

        94,29



        11.

        SDH Lípa

        N



        12.

        SDH Ludkovice

        N



        13.

        SDH Hrobice

        N



        14.

        SDH Jasenná

        N

Zapsal: L. Ordelt