2009-05-09-okrskova-soutez-klecuvka-033
39 fotek

Již tradičně pro nás začala letošní sezóna okrskovou soutěží, která proběhla na Klečůvce. Je nutno podotknout, že byla velmi dobře připravená a vše šlo jako po drátkách. Opět se nám podařilo postavit dvě soutěžní družstva, ale bohužel naše účinkování nedopadlo zrovna nejlépe. Proti loňskému roku jsme si pohoršili o jeden stupínek a to u obou družstev.

To jsme neočekávali neboť přípravě jsme se věnovali, dalo by se říci dost zodpovědně a 4. místo družstva A a 6. místo družstva B tomu vůbec neodpovídalo. Sezóna je takřka celá před námi, z chyb se musíme ponaučit, myslet hlavně na další soutěž a dát do toho vše ať neděláme sboru špatné jméno. Soutěže se zúčastnilo také naše mládežnické družstvo, ale bohužel bez žádného úspěchu protože je jich tak málo, že zvládli postavit pouze družstvo na štafetu. Na útok jich bylo málo, takže tuto disciplínu nesplnili a v jejich kategorii skončili na posledním místě. Doufejme, že situace s počtem členů v jejich družstvu se zlepší a budou zase moci konkurovat ostatním sborům, tak jako tomu bylo v předcházejících letech.

Ještě bych chtěl jménem soutěžáků poděkovat všem kdo nás přišli na tuto soutěž povzbudit a slíbit jim, že příště to bude lepší, ať na nás nezanevřou, přijdou zase v takovém hojném počtu a pomůžou nám svým skandováním dosáhnout co nejlepších výsledků ve všech soutěžích, které nás letos čekají.

Výsledková listina



        Umístění

        Družstvo

        Čas PU 

        Čas štafety 



        1.

        SDH Žel. Paseky

        29,28 s

        70,66 s



        2.

        SDH Lípa

        25,34 s

        75,45 s



        3.

        SDH Želechovice

        28,09 s

        79,71 s



        4.

        SDH Jaroslavice A

        29,65 s

        74,27 s



        5.

        SDH Klečůvka

        37,65 s

        71,11 s



        6.

        SDH Jaroslavice B

        33,32 s

        98,48 s



        7.

        SDH Lůžkovice

        N

        82,83 s

Zapsal: L. Ordelt