<< Říjen 2019 >>

Výroční valná hromada VIII. okrsku za rok 2014

21.01.2015 - Sbor / autor Ladislav Ordelt / 0 komentářů (zobrazeno 1651×)

Výroční valná hromada VIII. okrsku za rok 2014

V pátek 16.1.2015 v 18 hod., proběhla na Klečůvce v restauraci u Hustých, výroční valná hromada VIII. okrsku. Jednání se zúčastnili zástupci všech sborů okrsku a zasloužilí hasiči okrsku. Za naše SDH se zúčastnili – Jiří Dlabač, Ladislav Ordelt ml., Marie Čechová, Jarmila Skydánková, Vlasta Ordeltová a Ladislav Ordelt st. Za hosty se dostavil pouze garant VIII. okrsku bratr Vít Blaha.

Schůzi vedl velitel okrsku Luděk Cholasta, který taky přednesl zprávu o činnosti. Body jednání byla volba nového výboru, zpráva pokladníka o hospodaření okrsku, schválení plánu práce na rok 2015, diskuze a závěr.

Nový výbor okrsku dostál menších změn. Za dosavadní jednatelku Vlastu Ordeltovou, byla navržena členka našeho SDH Jarmila Skydánková. Dále vznikla nová funkce a to strojník okrsku, do které byl navržen Miroslav Rafaja z SDH Klečůvka. V ostatních funkcích zůstali navržení všichni dosavadní funkcionáři. Tito navržení kandidáti byli jednohlasně zvolení a nám nezbývá, než jim popřát do další práce hodně úspěchů.

Poděkování patří odstupující jednatelce Vlastě Ordeltové, která tuto funkci zastávala řadu let a to na velmi dobré úrovni. Ve všem na ni bylo spolehnutí a tak jak to nazval velitel Luděk Cholasta ,,byla srdcem okrsku“ za což jí všichni moc děkujeme.

Po vyčerpání všech bodů výroční valné hromady okrsku, proběhla volná zábava, při které bylo podáváno menší občerstvení s večeří.