<< Prosinec 2019 >>

Výroční valná hromada SDH Jaroslavice 2017

20.11.2017 - Sbor / autor Marie Čechová / 0 komentářů (zobrazeno 792×)

Výroční valná hromada SDH Jaroslavice 2017

V pátek 17.11.2017 od 18 hod., proběhla v prostorách naší has. zbrojnice, výroční valná hromada sboru. Schůzi zahájil a vedl Zdeněk Kedroň. Přítomno bylo celkem 39 členů a 14 hostů.

Přítomní minutou ticha uctili památku zemřelého br. Miroslava Vaňhary.

Zprávu o činnosti a o hospodaření SDH v roce 2017 přednesl starosta sboru Jiří Dlabač. Dále byla přednesena zpráva kontrolní a revizní rady, vybraní členové byli oceněni za svoji dlouholetou práci, byl schválen plán práce na rok 2018.

Diskuse se tradičně zúčastnili všichni zástupci jednotlivých SDH, kteří popřáli zdraví a úspěchy do nového roku, garant okrsku L. Cholasta dále vzpomněl na setkání Vlasty Ordeltové s hejtmanem Zlínského kraje a připomněl, že došlo ke změně stanov a probíhá nábor rozhodčích mládeže. Dále br. Jakuba předal poděkování za činnost jménem primátora Města Zlína.

Po ukončení oficiální části následovalo promítání sestřihu fotek z minulých let sestavených jako poděkování Romanovi Pastorčákovi za dlouholetou činnost při vedení mladých hasičů.

Poté následovala volná zábava vylepšená řízkem s bramborovým salátem, která končila v pozdních nočních hodinách.