<< Srpen 2019 >>

Výroční valná hromada 2011

26.11.2011 - Sbor / autor Ladislav Ordelt / 0 komentářů (zobrazeno 1668×)

Výroční valná hromada 2011

Výroční valnou hromadu zahájil a vedl Mirek Kolář, který přivítal všechny přítomné. Celkem se zúčastnilo 49 členů sboru a 7 hostů. Zprávu o činnosti sboru za rok 2011 přednesl starosta Jiří Dlabač, dále byla přednesena zpráva revizní komise, plán práce na rok 2012 a usnesení. Také byl jednohlasně přijat nový člen sboru Adam Kubát a byla předána řada vyznamenání.

Diskuze se zúčastnil např. velitel, který zprostředkovaně přednesl poděkování br. Hanáka a pozval členy sboru na sportovní akce, které se budou konat každou středu v 18.30 – 20.00 hod. od ledna do března v tělocvičně na ZŠ Dřevnická. Dále v diskuzi hosté poděkovali za možnost zúčastnit se naší výroční valné hromady a popřáli našemu sboru úspěchy v příštím roce. Velitel okrsku Vladislav Žitný připomenul jako každý rok skutečnost, že přes množství žen ve sboru nemá SDH Jaroslavice soutěžní družstvo žen.

Po ukončení schůze jsme si pochutnali na řízku s bramborovým salátem, spláchli jsme to čepovaným pivem a diskutovali do pozdních nočních hodin.